KáE Stúdió Bt. FAT logó
Főoldal >> Katalógus >> Pick Pack szállítási tájékoztató
X

Figyelem!

A webáruház jelenleg nem fogad éles rendeléseket, fejlesztés, átalakítás alatt áll. Hamarosan nyitunk. Kis türelmet. Köszönjük.

Mi az a Pick Pack Pont?
Az ország 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont segítségével személyesen is átveheted a webáruházunkban megrendelt ajándéktárgyakat.
Hozzák, viszed! Pick Pack Pont
A Pick -ok relay és inmedio hírlapüzletek, OMV és Avanti töltőállomások , amelyeket forgalmas helyeken találhatsz meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak, míg az OMV és Avanti töltőállomások (benzinkutak) a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget , hogy Neked ne jelentsen gondot a csomag átvétele, hiszen Te magad választhatod ki a Hozzád legközelebb eső ilyen hírlapüzletet, vagy benzinkutat. Így a legkevesebbet kell utaznod ahhoz, hogy a csomagot átvehesd.

Miután az ajándéktárgyakat rendelésed szerint legyártottuk, csomagod az általad kiválasztott Pick Pack Pont-ba kerül, Budapesten 1 nap múlva, vidéken pedig kettő nap alatt. Amint a csomag megérkezik a Pick Pack Pontba, értesítünk Téged és máris indulhatsz a csomagért.

Mikor válaszd a csomagpontot?
  • Ha van a közeledben Pick Pack Pont
  • Ha az időddel Te szeretnél gazdálkodni
  • Ha csak a hétvégén érsz rá átvenni a küldeményt
  • Ha a gyártás után még +1-2 napot tudsz várni a megrendelt ajándéktárgyakra
  • Ha nem gond, hogy Neked kell menned a csomagért
  • Ha nem akarsz házhozszállítást
  • Ha a legköltséghatékonyabb akarsz maradni!
  • Ha csak 990Ft Ft.-ot szánsz a szállításra.
Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontokon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. A csomagok Pick Pack Pontok nyitvatartási idejében akár a hét minden napján, a benzinkutak esetében pedig 24 órában non-stop átvehetőek. Egyesíti magában a személyes átvétel kényelmét és futárszolgálat gyorsaságát.
Hogyan kérhetem a PickPack átvételt?
Webáruházunkban a megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatod a Hozzád legközelebb eső Pick Pack Pontot.
A küldeményt a webshop által küldött visszaigazoló e-mailben szereplő a rendelés azonosító számának megadásával veheted át.
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében arra kérünk, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítését, vagy jegyezd fel a rendelésed azonosítószámát. Mivel fő a biztonság, ezért SMS-ben is elküldjük majd Neked, (a telefonod talán nem hagyod otthon!)
A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Pontokon.
Ezeken az átvételi pontokon nincs lehetőség ajándékkártyával és utalvánnyal fizetni!
Pick Pack csomagátvételi pontok jelenlegi listája:
Ne hagyd ki ami jár Neked!

A kedvezményes vásárláshoz, egyedi ajándékokhoz juss hozzá egyetlen kattintással.
Írd most ide e-mail címedet és máris klubtagunkként köszönthetünk...
Az oldal készítői>>