KáE Stúdió Bt. FAT logó
Főoldal >> Katalógus >> Kupon programról
X

Figyelem!

A webáruház jelenleg nem fogad éles rendeléseket, fejlesztés, átalakítás alatt áll. Hamarosan nyitunk. Kis türelmet. Köszönjük.

Kupon program
Kupon program
A kedvezmény kuponok beváltása csak az on-line áruházunkban leadott rendelések során lehetségesek.
A kuponokat promócióban adjuk ki, és nyomtatott kártyákon, valamint virtuális formában e-mailben továbbítjuk azokat.
Felhasználásukat tekintve kétfélét különböztetünk meg:
  • vásárlási kupont,
  • szállítási kupont,

A vásárlási kupont a vásárlás végösszegéből vonjuk le, míg a szállítási kupon értékét kizárólag csak a szállítás összegének csökkentésére lehet felhasználni. Léteznek egyszeri és többszöri felhasználhatósággal rendelkező kuponok is, melyről minden esetben egyértelmű tájékoztatást adunk.
A kuponok felhasználhatósága szintén minden esetben meghatározott időszakra szól. A nyomtatott kuponok névre szólóak, ezért azokat nem lehetséges átruházni, a virtuális kuponkódok azonban átadhatóak, abban az esetben, ha a kuponkódot nem hírlevélben adtuk. Ebben az esetben csak a hirlevél tulajdonosa tudja azt érvényesíteni.
Egy vásárlás során egyszerre csak egy kupon váltható be.
A kedvezmény kuponok az akcióban szereplő ajándéktárgyainkra nem érvényesíthetőek és más kedvezménnyel nem vonhatóak össze, kivéve akkor,ha egyes termékeknélkivételesen mégis engedélyezzük.
A webshop fenntartja a jogát arra, hogy bizonyos időszakokban a kuponok beválthatóságát teljesen leállítsa, ilyen esetekben a kosárhoz érkezve nem látható a kupon beváltási mező.
Ne hagyd ki ami jár Neked!

A kedvezményes vásárláshoz, egyedi ajándékokhoz juss hozzá egyetlen kattintással.
Írd most ide e-mail címedet és máris klubtagunkként köszönthetünk...
Az oldal készítői>>