KáE Stúdió Bt. FAT logó
Főoldal >> Katalógus
Rólunk
Rólunk

New Page 1

Miért döntessz jól,ha bennünket választassz?

Cégünk 21 éves fennállása alatt mindig arra törekedtünk,hogy azok a termékek, szolgáltatások, melyeket megrendelőink kérnek a tőlünk telhető legjobb minőségben készüljenek el, hogy partnereink, megrendelőink megelégedettségét kivívjuk munkáink során. Közel 10 éve foglalkozunk az egyedi megszemélyesíthető ajándéktárgyak készítésével, folyamatosan követve a piaci igényeknek megfelelően a technológiai fejlődéseket és ezekkel lépést tartva hazai és külföldi beszállító partnereink révén tudjuk széles ajándéktárgy kínálatunkat vásárlóinknak kínálni.

nálunk 0%ÁFÁ-s árak várnak!

Kis vállalkozás vagyunk, társaságunk Betéti Társaságként működik, így lehetőségünk nyílt,hogy kisadózóként alanyi adómentes azaz 0%-os forgalmi adó legyen árainkon. Ez köznyelven annyit jelent,hogy mi nem teszünk a termék árakra ÁFÁ-t, hanem gyakorlatilag nettó árakon forgalmazunk.

az áruház non-stop 0-24 órán keresztül fogadja a rendelésedet!

Az internet álltal nyújtott lehetőségek ma már az online világban szinte minden területen lehetővé teszik,hogy a látogatók bármikor eljérjék azt azok,akik keresenek. Nincs ez másként nálunk sem. Otthonról,vagy a munkahelyedről, kényelmesen a fotelből, irodádból rendelhetsz, sorbanállás és tülekedés, idegesség nélkül.

mindig vannak újdonságok és akciók

Termékválasztékunkat úgy alakítjuk,hogy folyamatos akciók és kedvezmények segítségével még jobb árakon tudjatok nálunk vásárolni.

a mi termékeinken nem kopik és nem fakul meg a felvitt fotód

A legkorszerűbb szublimációs, valamint termotransfer nyomtatási módszereket felhasználva készítjük el az ajándéktárgyakat, így biztos lehet mindenki abban, hogy évek múltán is pont ugyan olyan lesz a kinyomtatott és felvitt fényképe, mint a gyártása napján.

a klubtagjainknak kedvezőbb árakat biztosítunk

Aki csatlakozik vásárlói klubunkhoz, azok kiemelt vásárlóként termékeinket kedvezménnyel tudják megrendelni, mivel folyamatosan biztosítunk számukra időszakos engedményeket,melyeket virtuális kuponok formájában küldünk el.

Ne hagyd ki ami jár Neked!

A kedvezményes vásárláshoz, egyedi ajándékokhoz juss hozzá egyetlen kattintással.
Írd most ide e-mail címedet és máris klubtagunkként köszönthetünk...
Az oldal készítői>>