KáE Stúdió Bt. FAT logó
Főoldal >> Katalógus
GY.I.K.
GY.I.K.

Útmutató - Tudnivalók - GY.I.K.

Tisztelt Megrendelőink!

Ahhoz, hogy a lehető legjobb minőségben tudjuk elkészíteni a kiválasztott fényképes ajándékokat és hogy a végeredmény tökéletes legyen, fontos, hogy az alábbiakban részletezett feltételekkel a leadott megrendelések során mindenki tisztában legyen. Így bizonyára mindenki meg lesz elégedve és nem lesz csalódott. A siker és a meglepetés csak így garantálható!

Milyen képeket lehet a fényképes ajándéktárgyakon elhelyezni?

Bármilyen fényképet fel tudunk vinni az ajándékokra, de nagyon fontos kitétel, hogy csak jó minőségű képekből lehet tökéletes végeredmény. Az eredeti fénykép ne legyen homályos, életlen, alulexponált és színhibás sem. Minden tárgyon olyan lesz a felkerült kép, amilyen az eredeti kép minősége is volt. Csodákra mi sem vagyunk képesek! Egy rossz minőségű, kis felbontású-pl. közösségi oldalról lementett képből, soha nem lesz jobb, mint maga a kiindulási minőség.

Akkor nem is minden képet fogadnak el?

Sajnos ez így van. De a végeredmény érdekében és az alkalmazott technológiák korlátai végett kénytelenek vagyunk szelektálni.

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy NEM nyomtatunk a termékekre:

  • Szerzői joggal védett képeket
  • Mások szellemi alkotáshoz fűződő, vagy személyiségi jogait sértő képet/feliratot
  • Tiltott önkényuralmi jelképeket,
  • Közrendbe vagy a közerkölcsbe ütköző, illetve trágár jellegű képet/feliratot,
  • Mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó, sértő képet/feliratot.


Továbbá, hogy cégünk kizárólag közvetlen felhasználókkal létesít üzleti kapcsolatot! Reklámügynökségek, reklámstúdiók, viszonteladók megrendeléseit nem tudjuk fogadni!

Milyen képeket válogassak?

Minden termékünknél feltüntettük az optimális felbontást pixelben 300DPI mellett, de, ha ez nem jelent támpontot, akkor általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a fénykép, annál jobb lesz az eredmény is.

Mit jelent a maximális képméret és a csillagjelzés?

Minden termékünknél jeleztük, hogy mekkora lehet rajta a legnagyobb méretben felvitt kép. A csillaggal megjelölt tárgyak esetében a fénykép a teljes felületre kerül, vagyis kitölti az ajándéktárgy hasznos területét. Az ilyen termékek esetében egyáltalán nem javasoljuk, hogy több kisebb képpel készüljenek, mert nem mutatnak jól. Ilyen tárgyak(pl.: a lábtörlő az órák.

Ha a képem teljesen kitölti a terméket, minden részlet látszani fog a széleiből is?

Sajnos nem, ezekben az esetekben a kép fizikai mérete és oldalaránya meghatározott. A nem megfelelő oldalarányú képet úgynevezett FILL eljárással méretarányosan húzzuk fel a megadott méretnél néhány miliméterrel nagyobbra, hogy a nyomás során, nehogy fehér szélek maradjanak. Ezért az így készült tárgyakra kerülő fényképek széleiből 2-4 mm. Lemarad. Ezért figyelj arra, ha pl. feliratokat is írsz a fényképedre körben 6 mm.-re ne tegyél semmit a szélekre, mert a hibás képeket, csak felárért tudjuk Neked javítani! Itt megtekinthető, mi is a FILL korrekció.

Ha mégis olyan az eredeti képem, ami nem elfogadható, van lehetőség korrekciókra?

Természetesen igen, de a retusálási költségek, nem egyszer túl is haladhatják magának az ajándéktárgynak a legyártási árát, így nem biztos, hogy kifizetődő, ha a képekkel sokkal több a munka, mint magával az ajándékkal. Érdemes tehát megfelelő képet választani inkább. A retusálási költségeinket óradíjban számoljuk és minden megkezdett 15 percenként kerül számlázásra. A retusálási díjakat a grafikai stúdió menüpontunk alatt nézheted meg.

szeretném a képen lévő karcokat, nagyobb fizikai hibákat, sérüléseket eltüntetni, vagy a vörös szemeket és a kép hátterét, lehetséges?

Igen, a fényképeken történő szerkesztéseket, (pl. személyek felcserélése, vörös szem korrekció, zavaró tárgyak eltüntetése és bőrhibák javítása) retusálási, illetve grafikai stúdió óradíjért lehetséges. Ezeket a kéréseket a megrendelés során a megjegyzés rovatban lehet feltüntetni.

Mi történik, ha a késztermék gyárilag hibás?

Garanciát csak abban az esetben tudunk érvényesíteni, ha az-az átvételkor megállapításra kerül. A garanciális reklamációkat, csak a termékek gyári hibáira tudjuk elfogadni, a rajtuk elhelyezett fényképekre nem.

Ha mégsem tetszik a kész ajándék, vagy másképp mutat élőben, mint a fotókon, vagy a mintaképen, amit kaptam, akkor mi történik?

Mivel az alapanyagok egyszer használhatók fel és az egyediségük miatt, másoknak értékesíteni már nem lehet, ezért nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

Termékgarancia

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztasd a webshop@fenykepesajandektargyak.hu -t.
Hibás teljesítés esetén a megrendelésedet a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy választásod szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhatsz, és kérheted a kifizetett összeg visszatérítését. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költség (pl. kicserélés esetén a visszaküldés postaköltsége) bennünket terhel. A fényképesajándéktárgyak.hu szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. § C pontja szerint " A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó". A fényképesajándéktárgyak.hu szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Milyen módon juttathatom el a termékhez a kiválasztott képeket?

A megrendelés során a kiválasztott termékekhez a képeket kizárólagosan csak online képfeltöltési rendszerünkön keresztül tudod eljuttatni hozzánk,mivel csak interneten, webáruházban lehetséges a rendelés leadás, a fotókat sajnos személyesen nem tudjuk átvenni!

Milyen formátumokban lehet a képeket feltölteni?

Minden esetben a képek maximális mérete 20MB lehet és .jpg, .jpeg, .gif, .tif formátumokat fogadunk. A feltöltött képeknek el kell érnijük a 800x600 pixeles felbontást, ellenkező esetben a rendszer hibát fog jelezni és nem fogja feltölteni a képet! A képek mellé feliratot is kérhetsz, ha a szöveg plusszban mezőt kitöltöd (Ha csak feliratot szeretnél a termékre, akkor a képfeltöltés mezőket hagyd ki!).
Amennyiben a kívánt kép nem digitális formátumú (hagyományos fénykép), akkor azt be szkenneltetheted egy erre szakosodott üzletben (általában fénymásolóSzalonokban, van ilyen szolgáltatás.

Vállalja-e a www.fényképesajándéktárgyak.hu akár egy darab termék legyártását is? Mennyi a minimum rendelhető mennyiség?

Természetesen vállaljuk egy-egy darab termék legyártását is.
A webáruházban található árak egy db. termék legyártására vonatkoznak, amelyek tartalmazzák az alapanyagok árát, (puzzle, bögre, törölköző) a kép
felvitelének költségét, és az alanyi adómentes 0%-os Általános Forgalmi Adót. Vagyis, egyszerűsítve: nálunk a bruttó=a nettó árakkal!

Az árakat hol találom?

A részletes árlistát az árlista linkre kattintva lehet elérni a nyitólapon.

Miért kell előre utalni, ha a banki átutalást választom, nem pedig a futáros kiszállítást, vagy a személyes átvételt?

Termékeink egyedi jellege miatt a visszaélések elkerülése érdekében sajnos szükség van a vételár előre történő kiegyenlítésére, mivel azokat másnak újra értékesíteni nem lehet.

Rendelhetek egyszerre több terméket?

Igen, webshopunk lehetőséget biztosít több különböző tárgy egyidejű megrendelésére is.

Kitöltöttem a regisztrációs adatlapot, de az aktiváló levelet nem kaptam meg. Mi lehet a gond?

A webáruházban történő regisztrálás után minden esetben fogsz kapni egy e-mailt, amelyben az aktiváláshoz szükséges hivatkozás található. Erre kell klikkelned, vagy ha nem nyilna meg automatikusan, akkor bemásolva a böngésző címsorába nyithatod meg.
Előfordulhat, hogy a rendszerünk által kiküldött leveleinket kéretlen levélnek, spam-nek minősítette a levelező rendszered, ezért érdemes a levélszemét közt is megnézned. <
Ha több óra elteltével sem érkezik meg a levelünk, akkor kérünk jelezd ezt felénk, mert lehetséges, hogy rossz e-mail címet adtál meg, véletlen elgépelted, vagy kihagytál egy karaktert. Hiszen a rendszer csak az e-mail alaki formáját ellenőrzi, a valódiságát nem! Ekkor mi leellenőrizzük és egyeztetünk Veled. Ha az e-mail cím mégis jól lett beírva, akkor vagy kérheted tőlünk a kézi aktiválást,vagy töröljük a jelenlegi regisztrációdat és újra lehet próbálkozni.

Elküldtem a megrendelést, de utána nem kaptam semmilyen visszaigazolást. Mi lehet a probléma?

A sikeres megrendelést követően minden esetben a szerverünkről azonnal egy visszaigazoló e-mail kerül kiküldésre a megadott e-mail címre, amely tartalmazza
a megrendelés adatait és a megrendelési azonosítót. Amennyiben nem érkezik ilyen levél, akkor valószínűleg valami hiba történt a megrendelés folyamán és az adatok nem kerültek be az adatbázisunkba. Ebben az esetben kérjük, hogy ellenőrizd a belépés után a "saját adatok" menüben a rendelés nyomon követésénél, hogy a rendszer valóban rögzítette-e a vásárlást! Főleg ingyenes e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a levelezőszerverek túlterheltsége miatt a visszaigazoló e-mail csak több órás késéssel érkezik meg, vagy levelünket levélszemétnek, (spam kéretlen levél) minősítette a levelező rendszered. Ezért érdemes megnézni a spam-ok között is! Amennyiben a megrendelést követően, több óra múlva sem kaptál visszaigazolást, akkor kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az Kapcsolat-vevőszolgálat menüpont alatti elérhetőségeink egyikén.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt terméket?

Ez több összetevőtől is függ. A termék gyártását akkor kezdjük meg, amikor munkatársaink telefonon beszéltek Veled. Banki átutalás esetében a termékeket csak abban az esetben kezdjük legyártani, ha a vételár kiegyenlítésre került. A leggyorsabban akkor lehet átvenni a megrendelt tárgyat, ha azért személyesen jössz el stúdiónkba. Ebben az esetben a megrendeléstől számítva kb. 1-2 nap múlva már átvehető az elkészült tárgy.
A DPD Futárszolgálattal történő szállításnál a legyártott termékeket másnap adjuk át a szállítmányozó cégnek, aki a rákövetkező munkanap 8-17 óra között szállítja ki Magyarország teljes területén azonos összegért.
Választhatod az ország 400 hírlapüzletét és benzinkutját is ahová eljutattjuk a csomagot. Budapesten 1 nap, vidékre kettő napon belül és a legközelebbi választott Pick Pack Pontban átveheted. Ez a legkedvezőbb szállítási mód!

Tudok bankkártyával fizetni a webáruházban?

Igen, webáruházunk szerződött bankja az OTP Bank Nyrt. A rendelés folyamán a kártyás fizetést választva, átirányítunk a bank biztonságos SSL titkosítással rendelkező, védett felületére, ahol a szükséges adatokat a bank bekéri Tőled és a leggyorsabban és legegyszerűbben kifizetheted a termékek értékét. A KáE Stúdió Bt nem értesül a személyes adataidról, azokat kizárólag csak a bank kapja meg!
Ha még többet szeretnél megtudni a kártyás tranzakció menetéről, akkor nézd meg itt!

Nem találtál kérdésedre választ? Tedd fel kérdésed azonnali kapcsolati lehetőségeinken keresztül!

Ne hagyd ki ami jár Neked!

A kedvezményes vásárláshoz, egyedi ajándékokhoz juss hozzá egyetlen kattintással.
Írd most ide e-mail címedet és máris klubtagunkként köszönthetünk...
Az oldal készítői>>