KáE Stúdió Bt. FAT logó
Főoldal >> Katalógus
Szállítás és fizetés
Szállítás és fizetés

Szállítási feltételek


A www.fenykepesajandektargyak.hu-hoz 15:00 óráig beérkezett rendeléseket 72 órán belül feldolgozzuk és kiszállítjuk, a 15:00 óra után érkező rendeléseket a következő munkanaptól számított 72 órán belül kapják kézhez, amennyiben a termék azonnali raktárkészlettel rendelkezik. Rendelésedről egy automatikus emailt fogsz kapni. Hasznos tipp: Amennyiben több rendelést adsz le egy napon (akár egymás után), úgy a tételeket összevonjuk és egyben, egy szállítási díjjal szállítjuk, így akár kedvezőbb szállítási feltételek is kialakulhatnak. Pénteken 15:00 óra után leadott rendelések hétfőn kerülnek feldolgozásra . Ettől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a KáE Stúdió -t kártérítési kötelezettség nem terheli. Ünnepnapokon leadott rendelések csak a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra, ez vonatkozik a pénteken 15:00 óra után leadott illetve a hétvégén leadott rendelésekre is.

A KáE Stúdió webáruházában választható szállítási módok

1. DPD Futárszolgálat

20000,- Forintos rendelési érték felett ingyenes, az alatt az egész ország területén bruttó 1990 Forint csomagolási és szállítási költséget számítunk fel. 2012 január 1.-től a futárköltség tartalmazza az üzemanyag költséget is, ami az APEH rendelete alapján akár havonta is változhat!
• gyors, pontos kiszállítás 1-2 munkanap alatt 08-17 óra között
• kényelmes, mivel ki sem kell mozdulni otthonról és az ajándék házhoz megy! Vidéki és budapesti megrendelőink is választhatják ezt a szállítási módot. A futárszolgálat igénybevételénél fizetendő díjat a megrendelés feladása előtt a szoftver automatikusan kiszámítja, így Te is meggyőződhetsz a szállítási költségekről.
Egyéb tudnivalók a szállítással kapcsolatban:
Amennyiben kézbesítőnk a csomag átadását nem tudja teljesíteni, úgy arról értesítést hagy a megrendelő címén. Küldeményed felől ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon érdeklődhetsz. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon ismételten megkísérli a csomag kiszállítását.
Lehetőség van a DPD csomagok online nyomonkövetésére is.
DPD csomagok nyomonkövetése

 

2. Pick Pack Pontba történő szállítás

 

A Lapker Zrt. által üzemeltetett rendszer az ország közel 400 pontján biztosítja a csomagok átvételét, hírlapüzletekben és benzínkutakon. Mindenki a hozzá legközelebbi ilyen pontot jelölheti meg és mehet a csomagért miután értesítést kapott.
Ha bővebben érdekel ez a legkedvezőbb szállítási lehetőség, akkor olvasd el itt most!

3. Személyes átvétel

Lehetőség van arra is, hogy megrendelésed grafikai stúdiónkban, előzetesen egyeztetett időpontban személyesen vegyed át. A rendelés mindenkori állapotáról e-mailben az áruház automatikusan értesíteni fog Téged. Kérünk egyeztess kollégáinkkal időpontot a következő számok egyikén
(06-1) 200-78-48; (06-21) 252-71-41
info@kaestudio.hu, webshop@fenykepesajandektargyak.hu
• ingyenes

 

A Csomagolásról

Kisméretű termékek (pl. medálok) lapos buborékfóliás borítékban, míg nagyobbak (5 kg-ig) belföldi csomagként kerülnek kiküldésre.
Minden terméket fóliába csomagolunk, a küldeményt biztosan zárjuk.
DPD csomagjaink kartondobozban kerülnek továbbításra. Ennek belső kibélelésére buborékos fóliát, térkitöltő anyagokat és vastag kartont használunk.

A KáE Stúdió webáruházában választható fizetési módok

1. Utánvétel

• Csak Magyarországi szállítási címek esetében választható
• Az árut az átvételekor kell kifizetni készpénzben a GLS Futárnak.

2. Készpénzes fizetés

Ilyenkor nincsen más költséged, csak a BKV vonaljegyek, vagy a benzin amit az autóba töltesz. A terméket grafikai stúdiónkban időpontegyeztetés után veheted át!

3. Banki előre utalás


A pontos menete:

 • Leadod a megrendelésed
 • Kiállítjuk az átutalásról szóló proforma számlát, és e-mailben elküldjük a számla sorszámát, ezt kell a banki átutalás közlemény rovatában feltüntetni,
  hogy a beérkező pénzösszeget egyértelműen a csomaghoz tudjuk rendelni-azonosítani
 • Elutalod a pénzt.
  A tárgyak egyediségéből adódóan, a gyártást, csak abban az esetben kezdjük el, ha számlánkon az összeg megjelent.
  Az összeg beérkezését követően megkezdjük a gyártást, az elkészítés során adódó esetleges kérdések miatt, folyamatosan tartjuk Veled a kapcsolatot, a regisztrációnál megadott telefonszámon, vagy e-mailcímen.
 • Ha elkészültünk a termékekkel, e-mailben értesítünk , hogy a csomagot a kért szállítási módon (pl. DPD, Pick Pack Pont) feladtuk, vagy az átvehető személyesen.
 • DPD esetében a csomag a következő munkanapon kerül kiszállításra
 • Neked ebben az esetben a csomag átvételekor már semmit nem kell fizetned
 • Ha ezt a fizetési módot választod, akkor a szállítási díjat kedvezményesen, 20000.- Ft rendelési összeg felett magunkra vállaljuk.

4. Bankkártyás fizetés (on-line)


A legkorszerűbb fizetési lehetőség, a bankkártyás fizetés, az OTP Bank biztonságos SSL titkosítással rendelkező felületén.
Bankkártyás fizetés előtt mindenképp olvasd el tájékoztatónkat a Fizetés bankkártyával! menüpont alatt.

Ne hagyd ki ami jár Neked!

A kedvezményes vásárláshoz, egyedi ajándékokhoz juss hozzá egyetlen kattintással.
Írd most ide e-mail címedet és máris klubtagunkként köszönthetünk...
Az oldal készítői>>