KáE Stúdió Bt. FAT logó
Főoldal >> Katalógus
X

Figyelem!

A webáruház jelenleg nem fogad éles rendeléseket, fejlesztés, átalakítás alatt áll. Hamarosan nyitunk. Kis türelmet. Köszönjük.

Üzletszabályzat
Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a www.fenykepesajandektargyak.hu webshop vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó: KáE Stúdió Bt. 1025 Budapest, Kapy u. 3. Cég adószáma: 28263313-1-41 Engedélyszám: 01-06-116498 Telefonszám: +36-21-252-31-41 webshop@fenykepesajandektargyak.hu

Szerződés tárgya

A szerződés tárgya a www.fenykepesajandektargyak.hu webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is.

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza a 0%-os általános forgalmi adót is, alanyi adómentes formában amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

 • Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben,
 • Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással,
 • Külföldre történő szállítás esetén kizárólag bankkártyával,
 • Magyarország területén PickPackPontokban kézpénzben és bankkártyával,
 • Grafikai stúdiónkban személyes átvétel esetén kizárólag kézpénzben.

Megrendelés lemondása

Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg faxon, amíg a megrendelése nem lett gyártásra előkészítve. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása

A www.fenykepesajandektargyak.hu webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

 • Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a www.fenykepesajandektargyak.hu webshop weboldalára,ott megrendelést adjon le.
 • Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információkA megrendelt termékeket GLS futárral és PickPackPontba szállítjuk. A mindenkor érvényes szolgáltatói díjak felszámításával. A megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget, a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel. Amennyiben Ön a GLS, illetve a PickPack szállítást választotta megrendelésének elküldésekor. A csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítási költséget, és a termékek részletezését is.

Elállás jogaMegrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával, egészen addig, amíg a z egyedi terméket nem kezdtük el legyártani Önnek.

Garancia

A legyártott termékek mind egyedi készítésűek, az alapanyagok csak egyszer használhatók fel, más számára nem értékesíthetők, ezért csak az alapanyagok hibás minőségére tudunk pénz-visszafizetési garanciát vállalni, a termékekre nyomtatott képek színével, minőségével kapcsolatosan nem.

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy NEM nyomtatunk a termékeken:

 • Szerzői joggal védett képeket, mesefigurákat, emblémákat, márkajelzéseket
 • Mások szellemi alkotáshoz fűződő, vagy személyiségi jogait sértő képet/feliratot,
 • Tiltott önkényuralmi jelképeket,
 • Közrendbe vagy a közerkölcsbe ütköző, illetve trágár jellegű képet/feliratot,
 • Mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó, sértő képet/feliratot.


Továbbá, hogy cégünk kizárólag közvetlen felhasználókkal létesít üzleti kapcsolatot! Reklámügynökségek, reklámstúdiók, viszonteladók megrendeléseit nem tudjuk fogadni!

Termékgarancia

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa az webshop@fenykepesajandektargyak.hu-t.
Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk,úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a kifizetett összeg visszatérítését. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költség (pl. kicserélés esetén a visszaküldés postaköltsége) bennünket terhel.
A fényképesajándéktárgyak.hu szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. § C pontja szerint " A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó"

Az adatvédelemről

Tiszteletben tartjuk és bizalmasan kezeljük az Ön személyes adatait. A rendelés során megadott adatokat - figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre - csak saját promóciós kampányaink keretében használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
A megrendelt ajándéktárgyak kiszállítása érdekében a KáE Stúdió a következő adatokat bocsátja a szállító, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére:

 • megrendelés ideje,
 • átvevő neve (szállítási címből),
 • cég neve (szállítási címből),
 • a teljes szállítási cím,
 • a megrendelés összege,
 • megrendelésszám,
 • megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

Ön, mint felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.

Az oldalakon megjelenő adatokról

Oldalainkon megjelenő információk saját tulajdonunk. Az anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú használata engedélyezett. Az itt található anyagokat a látogató nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.
Adatainkat a legnagyobb gondosság mellett állítottuk össze, de az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a webshop@fenykepesajandektargyak.hu címen.

Ne hagyd ki ami jár Neked!

A kedvezményes vásárláshoz, egyedi ajándékokhoz juss hozzá egyetlen kattintással.
Írd most ide e-mail címedet és máris klubtagunkként köszönthetünk...
Az oldal készítői>>